Image default

Sremski poljoprivedni sajam od 9. do 10. jula – velika ponuda traktora

Na ovogodišnjem sajmu mogu se videti vodeći svetski brendovi traktora i druge priključne i samohodne mehanizacije

AgroSirm, sremski poljoprivredni sajam održaće se od 9. do 10. jula na gradskom hipodromu u Sremskoj Mitrovici sa početkom od 11h.

Na ovogodišnjem sajmu mogu se videti vodeći svetski brendovi traktora i druge priključne i samohodne mehanizacije kao što su: Massey Ferguson, Manitou, Grimme, Hardi, John Deere, JCB, Case, Landini, Kverneland, Vigolo, Steyr, Armatrac, APV, Agromehanika, Kubota, Farmtrac, Monosem, Jacto, ali i traktori i oprema sklopljeni na linijama u Srbiji i to: Belarus, Mahindra, Lovol Foton, YTO, Dubrava i drugi. 

Prisutni će biti brojni izlagači opreme za protivgradne sisteme, navodnjavanje, solarnih panela, hrane i opreme za životinje, hemije, preciznih instrumenata, parkovske opreme, mašina za berbu voća, agro dronova, kotlova… 

Predstavnici automobilske industrije su ove godine Mercedes Benz, Toyota, Peugeot i Motorini, koji će pretežno predstaviti dostavna i kombi vozila ali i deo putničkog programa. 

Sponzori sajma su Dunav Osiguranje, NLB banka, Komercijalna banka, Opportunity banka, PKS Sremskog upravnog okruga kao i Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede. 

U gastro turističkom delu zainteresovane očekuje preko 50 štandova domaćih proizvoda od voća, povrća, grožđa, mesa, mleka.

Radno vreme sajma je od devet do 17h.

Preuzeto:https://www.agroklub.rs

Povezani članci

Crnogorski stočari protestovali na ulicama – Traktorima su stigli ispred crnogorske vlade

admin

Morska kornjača koja je odbila da je pobedi oluja

admin

Najprodavaniji strani traktori u Srbiji

admin