Image default

Zbog navodnjavanja u kukuruzu, traktoru dodao još četiri točka

Italijanski poljoprivrednik se pohvalio svojim vrlo neobičnim umećem. I dok su jedni oduševljeni, drugi upozoravaju da to uopšte nije sigurno.

Na YouTube kanalu Gabry982 osvanuo je neobičan video u kojem se poljoprivrednik iz Italije pohvalio vrlo zanimljivim „tehnološkim dostignućem“.

Na svoj traktor Fiat Agri 88-94 DT nadogradio je još četiri dodatna točka koja se pomoću hidraulike spuštaju dole i podižu traktor u vis. Kako bi lakše ušao i sišao sa svog vozila, na isti je način ugradio i stepenice.

I dok su mu neki u komentarima čestitali i nisu skrivali oduševljenje njegovom idejom, drugi su ga pak upozorili da je to vrlo nesigurno. Smatraju da su šipke i okvir od čelika poprilično nestabilni te da postoji opasnost od prevrtanja. Neki kažu i da je novac bespotrebno potrošen na hidrauliku, točkove i poluge te da od ovakve mašine nema nikakve koristi.

Međutim, ima i onih koji su se našalili, a jedan je gledalac napisao:

To meni treba na automobilu kako bih izbegao gužvu na auto-putu„. Ali, ona u kukuruzu ovom poljoprivredniku zasigurno ne stvara problem. Upravo je zbog ovih visokih biljaka želeo viši traktor kako bi nesmetano mogao da provuče cevi za navodnjavanje kroz usev, što je i učinio.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu:https://web.archive.org/web/20211130020314if_/https://www.youtube.com/embed/WPyoZTRMo2Q?feature=oembed

Izvor: https://www.agroklub.rs

Povezani članci

Morska kornjača koja je odbila da je pobedi oluja

admin

Renoviranje starih seoskih kuća

admin

Vojo traktorom već sedam godina vozi počasnu kolonu dece na sankama

admin

Ostavite komentar